Anlık Bildirim

LG, Windows Phone ekosisteminden çıktığını onayladı


Windows Phone 7 işletim sisteminde Optimus 7 gibi popüler modellere imza attığını gördüğümüz LG, yeni sürümde ekosistemi terk etmeye hazırlanıyor.

Amiral gemisi Optimus G modelinin tanıtımı esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan LG Mobile patronu Park Jong Seok, diğer platformlar için özel bir planları olmadığını açıkladı.

Daha çok Google ile sıkı ilişkilere sahip olan LG'nin, Windows Phone 7.5 sürümü sonrasında herhangi bir cihaz piyasaya sürmemesi ve LG 740 modelinin iptal edilmesi aslında bunun işareti olarak algılanmıştı. O dönemde LG Windows Phone modeli üretmeyeceğini de açıklamıştı.
Ancak son açıklamayla LG, WP8 evreninde de yer almayacağını netleştirmiş oldu. LG'nin Windows Phone pazarındaki payı yüzde 7 gibi bir seviyede kalmıştı.

Yılın başlarında tanıtılan yeni Optimus serisi L modelleri, Vu, 4X HD, 3D Max, LTE serisi ve Optimus G ile Android tarafında LG, yıl sonuna kadar pazar payını artırmaya çalışacak. Ayrıca gündemde olan patent savaşlarına ilişkin LG'nin elinde güçlü LTE ve arayüze ilişkin patentler olduğu da vurgulandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2124 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim