Anlık Bildirim

LG G7'nin ön tasarımı apaçık sızdırıldı

LG G7'nin ön paneli sızdırıldı. Neredeyse çerçevesiz bir ekranla gelen G7'nin ön tarafında ise çift kamera bulunuyor. Cihaza dair bilinen tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...
Geçtiğimiz günlerde Güney Koreli teknoloji devi LG'nin İngiltere resmi web sitesinde G7'nin birtakım özellikleri listelenmişti. Bu sayede, bazı teknik detayına hakim olduğumuz cihazın şimdi de ön paneli sızdırıldı. Sızdırılan görsele yakından bakacak olursak, LG V30'da olduğu gibi 18:9  FullVision bir ekranın bizleri karşıladığını görüyoruz. Cihazın üst tarafındaki çerçevede ise iki adet selfie kamerasının, bazı sensörlerin ve ahizenin konumlandırıldığı dikkatli gözlerden kaçmıyor. Ayrıca LED bildirim ışığının da üst taraftaki ince çerçevenin içine konumlandırıldığı görülüyor.
Cihazın sol tarafına yaklaştığımız zaman bizleri ses yükseltme ve kısma tuşlarının karşıladığını görüyoruz. Güç düğmesinin ise diğer LG modellerinde olduğu gibi arka panele konumlandırılacağı kuvvetle muhtemel. Diğer amiral gemisi modellerinin aksine 3.5 mm kulaklık girişine ev sahipliği yapacak olan LG G7'nin Mart ayında tanıtılacağı tahmin ediliyor. Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler ışığında cihazın teknik özellikleriyse şöyle:
  • 18:9 formatında FullVision ekran
  • Qualcomm Snapdragon 845 CPU ve Adreno 630 GPU
  • Qualcomm Quick Charge 4.0
  • Kablosuz şarj desteği
  • 6 GB sistem belleği
  • Çift arka kamera
  • Çift selfie kamerası
  • IP 68 sertifikası
  • Iris tarayıcı
Sızdırılan bilgiler şimdilik cihazın yukarıdaki teknik detaylara sahip olduğunu gösteriyor. Cihaza dair yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız. Son olarak telefonun Mart ayında tanıtılacağı ve Nisan ayında piyasaya sürüleceğinin tahminler arasında yer aldığını belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11721 kez okundu.
30 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, snapdragon 845 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim