Anlık Bildirim

Kamera üzerinden nabız ölçen Runtastic Heart Rate PRO ücretsiz

Fitness uygulamaları ile popüler Runtastic firmasının kamera üzerinden nabız ölçebilen Runtastic Heart Rate PRO adındaki uygulaması kısa bir süreliğine ücretsiz.

Günümüzde nabız ölçümü yapabilen akıllı saat ve fitness bileklikleri oldukça yaygın. Doğruluk oranı başarılı ölçümler yapabilen bu cihazlara sahip olamayanlar için ise yazılımsal alternatifler de mevcut. Runtastic Heart Rate PRO bunlardan birisi.

Runtastic Heart Rate PRO neler sunuyor?

Uygulama arka kamera ve LED flaş ile nabız ölçümü yapıyor. Parmağınızı ölçüm için arka kameraya yaklaştırmanız yeterli. Ölçüm esnasında LED flaş ile parmağınızı aydınlatan uygulama deri hareketlerinden nabız atımını tespit edebiliyor.

Yapılan incelemeler uygulamanın akıllı saatler kadar doğru bir şekilde nabız ölçebildiğini görmüş. Uygulama ayrıca uyku sonrası nabız durumu, antrenman öncesi veya sonrası nabız durumu ve en yüksek nabız seviyesi gibi ölçümler yapabiliyor.

Ücretsiz versiyona göre sınırsız ölçüm yapan uygulama ayrıca belirli zamanlarda kullanıcıyı uyararak ölçüme teşvik ediyor. Elde edilen verileri grafik olarak kullanıcıya sunuyor. Normalde 4TL olan uygulama kısa bir süre için ücretsiz.

Runtastic Heart Rate PRO: Google Play II App Store


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7266 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, runtastic heart rate pro ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim