Anlık Bildirim

He-Man macerası mobilde devam ediyor

Bir dönemin fenomen animasyon serisi He-Man için bir sinema filmi dedikoduları devam ederken, mobil tarafta da He-Man Tappers of Grayskull oyunu indirmeye sunuldu.

Bir dönemin fenomen animasyon serisi He-Man için bir sinema filmi dedikoduları devam ederken, mobil tarafta da ilk adımlar gelmeye başladı. He-Man Tappers of Grayskull adındaki oyun, büyük bir heyecan sunmasa da en azından eski anıları yeniden canlandırıyor.

Tıkla ve öldür türünde bir oyun olan He-Man Tappers of Grayskull, hikayedeki kötüleri ekrana tıklayarak öldürmenizi konu ediniyor. Herhangi bir tehlike veya savaş konularının olmadığı oyunda, sürekli ekrana tıklamanız gerekiyor. Ne kadar hızlı tıklarsanız düşman o kadar hızlı ölüyor.

İlerleyen bölümlerde düşmanların gücü arttıkça ve boss dövüşlerinde tıklamak çok yorucu olabiliyor. Bu bakımdan He-Man karakterinin yeteneklerini ve gücünü elde ettiğiniz paralarla attırmanız gerekiyor. Ayrıca yakın dostlarınız kilidi açılarak aranıza katılıyor ve sizinle birlikte savaşıyor. Yardımcı karakterlerin gücünü arttırarak da öldürme zamanını düşürebilirsiniz.

He-Man, Orko, She-Ra, General, Tila gibi iyi karakterlerin yanında İskeletor gibi düşmanlar da sizi orijinal serinin atmosferine götürecek. 12 farklı konumda geçen oyunda 37 farklı nesne toplayabiliyorsunuz. Oyun ücretsiz.

Google Play linki için tıklayınız

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim