Anlık Bildirim

HTC artık kar getiren projelere odaklanacak

Yıllardır giriş seviyesine yakın segmentte de kendisine pay arayan HTC, kızışan rekabet ortamı nedeniyle yüksek kar getiren üst seviye cihazlara odaklanmayı planlıyor.

Yıllardır beğenilen telefonlara imza atan ancak başta fiyat olmak üzere bazı dezavantajlar nedeniyle bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan HTC, artık kar getiren cihaz projelerine odaklanmayı istiyor.

Premium segmente yöneliyor

Firmanın mobil bölümü başkanı Chia-Lin Chang, aşırı rekabetçi hale gelen giriş seviyesi akıllı telefon pazarında yer almak istemediklerini ve kar getirecek projeler üreteceklerini açıkladı. Ayrıca firma bunların arasında en iyi olanlara da büyük pazarlama bütçesi ayırmayı planlıyor.

Firma bu yıl içerisinde çeşitli sektörlere hitap eden 7 farklı ürün piyasaya sürecek. Bunların ikisi zaten HTC U serisiydi. Diğeri amiral gemisi HTC 11 olacak. Bunun dışında firmanın HTC Vive odaklı bir akıllı telefon ve mobil HTC Vive kaskı geliştirmesi de bekleniyor. Diğer iki model ise muhtemelen One A ve One X modellerinin devamı olacak.

HTC’nin yeni stratejisi tüketici açısından nasıl bir etki yapacak belirsiz. Kar getirecek projeler dendiği zaman firmanın daha yüksek fiyat etiketlerine yürümesi ihtimali akla geliyor. Hali hazırda firmanın telefonları rakiplerinden daha pahalı olduğu için eleştiriliyordu. Bunun da üzerine çıkan etiketler eleştiri konusu olabilir. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3948 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, HTC Vive ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim