Anlık Bildirim

Google.com ana sayfası yenilenmeyecek

Google uygulaması kısa süre önce kullanıcıların ilgi alanına yönelik içerik gösterecek şekilde güncellenmişti. Masaüstü sitenin de aynı çizgiden gidebileceği söyleniyordu ancak bu yalanlandı.
The Guardian kaynaklı bir rapor, Google'ın önümüzdeki günlerde uygulama tabanlı haber akışını, etkinlikleri, spor olayları ve ilgi alanına yönelik içerikleri Google.com masaüstü sayfasına entegre edeceğini iddia etmişti. Arama devi, Google ana sayfasının masaüstü sürümünü yenilemeyi planladığı yönündeki haberleri reddetti.
Rapor, Google'ın 19 Temmuz'daki haber akışı güncellemesiyle ilgili blog yazısına dayanıyordu ancak gönderinin sadece mobil site ve uygulamalar için olduğu bildirildi. Şirket sözcüsü masaüstü sitenin yenilenmekte olduğu haberlerini yalanlarken "Akış deneyiminin bir versiyonunu bu yılın ilerleyen zamanlarında mobil web'deki Google.com'a aktarmayı umuyoruz. Açık olmak gerekirse, masaüstü için hiçbir planımız yok" dedi.
Şirket geçtiğimiz hafta iOS ve Android cihazlardaki ana uygulamasını, Facebook benzeri bir haber akışı ekleyerek güncellemişti. Google uygulaması artık kullanıcılara, ilgi alanlarına yönelik haber, video, maç sonuçları ve hava durumu gibi içerikler gösterebiliyor. Dolayısıyla bu yeniliğin duyurulması, Google'ın sade ve basit masaüstü sitesinin de aynı tasarım çizgisini takip edebileceği söylentilerinin ortaya çıkmasına neden oldu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4891 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İnternet, google ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim