Anlık Bildirim

Google ofis uygulamaları, iPad için bölünmüş ekran desteği kazandı

Apple’ın iOS 9 ile birlikte son dönemin iPad modellerinde sunmaya başladığı bölünmüş ekran özelliği, son olarak Google’ın ofis uygulamalarının da desteğini kazandı.

Apple’ın iOS 9 ile birlikte son dönemin iPad modellerinde sunmaya başladığı bölünmüş ekran özelliği, uygulama desteğini genişletmeye devam ediyor. Son olarak Google, ofis uygulamalarını bölünmüş ekran üzerinde çalışacak şekilde optimize etti.

Split View olarak bilinen bölünmüş ekran özelliği, iki uygulamanın yan yana çalışmasını sağlıyor. Hali hazırda bölünmüş ekran özelliği sadece iPad Pro serisinde ve iPad Air 2 modelinde kullanılabiliyor. Özellik için, uygulamaların da optimize edilmiş olması gerek.

Google’ın iOS platformunda yer alan Docs, Sheets ve Slides uygulamaları, artık bölünmüş ekran üzerinde çalışabiliyor. İster farklı bir uygulamayla, isterseniz de iki ofis uygulamasını farklı pencereler üzerinde aynı anda kullanabileceksiniz.

Ofis uygulamalarının son güncellemesinde, kullanıcılar yeni özelliği tecrübe edebilecek. Ayrıca uygulamalarda yaşanan hatalar ve performans sorunlarının giderilmesi, sayfa kesmeleri ile resimlerin dökümanlara eklenebilmesi gibi yenilikler de güncellemede sunuluyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim