Anlık Bildirim

Google Play Store her hafta ücretsiz bir Android uygulaması sunmaya başladı

Google'ın uygulama mağazası Play Store bundan böyle her hafta ücretsiz bir Android uygulaması indirme imkânı sunacak. İşte 10.99 TL değerindeki ilk ücretsiz oyun...
Google geçtiğimiz günlerde Play Store'u kullanıcılara her hafta ücretsiz bir Android uygulaması indirme imkânı sunmak üzere güncelledi. Yeni bölümde her hafta ücretsiz olarak sunulan ücretli bir uygulama yer alacak. İlk ücretsiz uygulama Cartoon Network’ün Adventure Time çizgi filmini temel alan Card Wars – Adventure Time isimli oyunu oldu.
Uygulama normalde 10.99 TL (2.99$) fiyat etiketine sahip ancak Google sınırlı bir süre için ücretsiz olarak sunuyor. Oyunun iOS platformunda 3.99$ fiyatla satıldığını belirtelim. Google böyle bir güzelliği ilk kez yapmıyor. Arama devi 2015 yılında benzer bir haftalık promosyon gerçekleştirmişti ancak daha sonra bunu rafa kaldırdı.

App Store'da da benzer bir promosyon var

Her hafta ücretsiz uygulamalar sunan tek uygulama mağazası Google Play Store değil. Apple, App Store'da benzer bir promosyon uyguluyor ve iOS kullanıcılarından ücret talep etmeden "haftanın ücretsiz iOS uygulaması"nı sunuyor.
Bu haftaki ücretsiz iOS uygulamasının normalde 3.99$ fiyatlı bir video kamera ve düzenleme uygulaması olan Musemage olduğunu belirtelim. Kullanıcılar bu hafta uygulamayı indirirse bu bedeli ödemek zorunda kalmayacaklar. Apple, her hafta hem oyun hem de verimlilik uygulamalarını ücretsiz olarak sunuyor. Google'ın da benzer bir hamle yapmasını bekliyoruz.
Google Play Store: Card Wars – Adventure Time
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20370 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, google ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim