Anlık Bildirim

Google Pixel 3'ün kamera uygulaması indirilebilir durumda

Google tarafından kısa süre önce tanıtılan Pixel 3 serisinin kamera uygulaması artık indirilebiliyor. APK dosyası yayınlanan uygulama güncellenmiş arayüz ve yeni özelliklere sahip.
Google Kamera uygulamasının APK'sı artık indirilebiliyor. Söz konusu APK dosyası Pixel 3’ün kamera uygulamasını eski Piksel telefonlara taşıyor. Kamera uygulaması yeni özellikler ve güncellenmiş bir kullanıcı arayüzüne sahip.
Ayrıca kullanıcıların kamera modlarını değiştirmek için soldan sağa kaydırmalarını sağlayan arayüz değişikliği ile birlikte geliyor. Bunu yaparken ‘Diğer’ düğmesine dokunup Fotoğraf Küresi, Ağır Çekim ve AR Çıkartmaları gibi diğer işlevlere erişebilecekler.

RAW desteği ve yeni bir panorama modu ile geliyor

Uygulama artık RAW desteği de sunuyor. Bu seçenek uygulamanın ayarlar menüsünün gelişmiş bölümünde mevcut. Portre modunda daha fazla yüz rötuş seçeneği göze çarpıyor. Son olarak uygulamanın yeni bir panorama modu içerdiğini ekleyelim.
Google Kamera uygulamasının APK dosyasını buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Çalıştırabilmeniz için telefonunuzda Android 9 Pie yüklü olması gerekiyor. Uygulamayı cihazınıza yükleme kararının tamamen kendi sorumluluğunuzda olduğunu da ekleyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim