Anlık Bildirim

Gmail'in Android uygulamasına şifre değiştirme özelliği geldi

Basit gibi görünse de şimdiye kadar Gmail uygulaması aracılığıyla hesabımızın şifresini değiştiremiyorduk. Yeni güncellemeyle birlikte uygulama içinden Google hesabımızı yönetebiliyoruz.
Google sonunda Gmail'in Android uygulamasına kullanıcıların uzun süredir bekledikleri bir özellik ekledi. Yeni güncellemeyle birlikte Gmail uygulamasından şifre değiştirme mümkün hale gelmiş durumda. Yani artık Google hesabı ayarlarınızı (ör. profil bilgileri, şifre, gizlilik ayarları vs.) Ayarlar'daki Hesabım bölümünden değiştirebilirsiniz.
Profilinizi ekrana getirmek için Gmail uygulaması'nın Ayarlar menüsüne girdikten sonra sonra üst kısımdaki "Hesabım" seçeneğine dokunmanız yeterli. Bu aşamadan sonra oturum açma bilgilerinizi, gizlilik ayarlarınızı ve hesap tercihlerinizi uygulama içerisinden değiştirme şansına sahip olacaksınız.
Güncelleme ayrıca gelen kutusundaki kaydırma işlemleri için güncel görünüm getiriyor. Artık bir e-postayı arşivlemek için kaydırdığınızda alttaki çubuktan geri alabilirsiniz. Gmail uygulamasını Google Play Store üzerinden cihazınıza yükleyebilir veya mevcut uygulamanızı güncelleyerek bu yeni özelliklere sahip olabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim