Anlık Bildirim

Giriş seviyesi iş istasyonları için yeni Radeon Pro çözümleri

İş istasyonları segmentinde ağırlığını arttırmak isteyen AMD, Polaris tabanlı olarak geliştirdiği iki yeni giriş seviyesi ekran kartı ile geldi. Kartlar fiyat-performans odaklı.

AMD’nin iş istasyonlarına yönelik olarak hazırladığı Radeon Pro WX serisini Polaris mimarisi ile güncellemeye devam ediyor. Bugün seriye giriş seviyesinde iki yeni ekran kartı çözümü daha eklendi.

Fiyat-performans odaklı

Yeni çözümler Radeon Pro WX3100 ve Radeon Pro WX 2100 adını taşıyor. Fiyat-performans olarak göz dolduran ekran kartları iş istasyonu segmentinde büyük işler başarmayı amaçlıyor.

Yeni ekran kartları aslında Radeon RX 550 ekran kartında da gördüğümü Polaris 12 grafik çekirdeği etrafında şekilleniyor. 512 Stream işlemcisi bulunan ekran kartları 1.2GHz taban hızı ile 1.25 TFLOPS seviyesine çıkabiliyor.

Kartlar arasındaki fark bellek ve haliyle bant genişliğinde oluşuyor. Radeon WX 3100 ekran kartında 4GB GDDR5 bellek mevcut ve 128-bit veri yolu ile bant genişliği 96GBps seviyesine ulaşıyor. Radeon WX 2100 ekran kartında ise 2GB GDDR5 bellek var. 64-bit bellek veri yolu ile 48GBps bant genişliği elde ediliyor.

Her iki kart içerisinde, SOLIDWORKS, PTC Creo, Siemens NX ve CATIA gibi piyasadaki en bilinen profesyonel tasarım, mühendislik ve modelleme yazılımları için sertifikalı optimizasyonlar bulunuyor. WX 2100 ile WX 3100, NVIDIA’daki rakiplerine göre yüzde 60 ve yüzde 47 daha hızlı performans gösteren SOLIDWORKS’e özel optimizasyonlarıyla mevcut olan en güçlü giriş seviyesi iş istasyonu grafik çözümü haline geliyor.

Radeon Pro WX3100 ekran kartı 199$ fiyat etiketine sahip. Radeon Pro WX 2100 ekran kartı ise 149$ değerinde. Ekran kartları 3 yıllık garanti ile geliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim