Anlık Bildirim

Gelecek yıl iPhone modelinde kavisli ekran görebiliriz

Gelecek yıl onuncu yılını dolduracak olan iPhone için önemli gelişmeler düşünen Apple, iki yandan kavisli OLED ekranları da planlar içerisine eklemiş durumda.

Samsung’un Galaxy Note Edge modeli ile başlattığı kavisli ekran konsepti giderek ivme kazanıyor ve büyük ilgi görüyor. Android pazarında şu an en fazla satan telefonun Galaxy S7 Edge olması da bunun göstergesi. Yakın zamanda Apple da bu trende katılabilir.

Gelecek yıl onuncu yılını dolduracak olan iPhone için önemli gelişmeler düşünen Apple, iki yandan kavisli OLED ekranları da planlar içerisine eklemiş durumda. Daha önce sadece OLED ekran gündemdeyken şimdi ise kavisli OLED ekran konuşuluyor.

Kavisli OLED ekran 5.8 inçlik iPhone Plus versiyonuna özgü olacak. Bu açıdan yeni modelin Galaxy Note 7 benzeri bir ekran tasarımı ile karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz. Peki yeni tasarım için ekran tedariği kimden yapılacak?

Hali hazırda iki taraftan kavisli OLED ekran üretimini sadece Samsung yapıyor. Hatta Xiaomi Mi Note 2 ve Meizu PRO 7 modelleri için de Samsung’dan kavisli ekran tedariği yapıldığı dile getiriliyor. Samsung’un verimlilik konusunda yüksek değerlere ulaştığı düşünüldüğünde, şu an için tek aday olduğunu söyleyebiliriz.

Gelecek yılın iPhone modelleri için gündemde olan yenilikler ise 10nm sürecinde üretilen Apple A11 yonga seti, 3GB LPDDR4 RAM, 256GB depolama seçeneği, daha gelişmiş kamera, daha büyük batarya şeklinde sıralanıyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5560 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 6s ve iphone 7
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim