Anlık Bildirim

Geforce Now sonunda Android cihazlar için kullanıma sunuldu

Nvidia'nın bulut oyun akış hizmeti Geforce Now, Android cihazlar için kullanıma sunuldu. Güney Kore'de yayınlanan uygulamanın apk dosyasını indirerek diğer ülkelerde de denemek mümkün.
Nvidia'nın GeForce Now bulut oyun hizmeti Android platformuna geldi. Ancak şu an için sadece Güney Koreliler akıllı telefon ve tabletlerinde GeForce Now'ı "resmi olarak" deneme şansına sahipler.
Daha doğrusu uygulama yalnızca Güney Kore Play Store’da yayınlandığı için diğer ülkelerin Play Store kütüphanelerinden erişilemiyor. Ancak APKMirror üzerinden apk dosyasını indirmek mümkün.
GeForce Now'ın Android uygulaması Avrupa'da da çalışıyor. Yani Güney Kore dışındaki kullanıcılar da apk dosyasını indirerek hizmeti başka bir ülkede deneyebilirler.

Bluetooth oyun kumandası öneriliyor

Ek olarak diğer tüm GeForce Now hizmetlerinde olduğu gibi, mobil versiyonun da beta test sürecinde olduğunu belirtelim. Bazı oyunlar dokunmatik arayüzü desteklemediğinden Nvidia, Bluetooth özellikli bir oyun kumandası ile oynanmasını öneriyor.
Uygulama, Android 5.0 ve daha yeni bir sürümünün yüklü olduğu, en az 2 GB RAM'e sahip cihazlarda çalışıyor. En iyi deneyim için 5 GHz WiFi bağlantısı üzerinden en az 15 Mbps internet erişimi gerektiğini belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim