Anlık Bildirim

GeForce Experience için önemli güncelleme

Nvidia ekran kartlarının en önemli özelliklerinden biri de GeForce Experience. Shadow Play ile oyun videoları hazırlanmasına izin veren uygulama, yeni güncellemeyle önemli özellikler kazandı.
Nvidia ekran kartı sahipleri, özellikle de oyun yayıncısı olanları için GeForce Experience uygulaması büyük öneme sahip. Performanstan taviz vermeden 4K çözünürlükte 60 kare/saniyeye kadar oyun kaydı alınması ve farklı platformlarda yayınlanmasına izin veren uygulama güncellendi. 3.6 sürüm numarasına sahip yeni versiyon, uygulama yeteneklerini bir adım daha ileri taşıyor.
GeForce Experience yeni sürümüyle birlikte, ekran kaydı alınmasına izin veren ShadowPlay teknolojisine Vulkan ve OpenGL desteği kazandırıyor. Yani bu güncellemeyle birlikte oyuncular, DOOM ve Minecraft gibi oyunlarda da ShadowPlay ile ekran görüntüsü yakayalıp, "gameplay" videolar hazırlayabilecek. Bahsi geçen oyunlar dışında, ilgili arayüzleri destekleyen yeni nesil oyunlar da ShadowPlay ile kayıt altına alınabilecek.
Nvidia'nın yeni güncellemesindeki en önemli yenilik bu olmakla birlikte, irili ufaklı bazı başka güncellemeler de söz konusu. Gözden geçirilmiş video ve ekran görüntüsü yükleme ekranına ek olarak, birleştirilmiş canlı yayın ekranı ile YouTube ve Twitch yayıncıları giriş yaptıkları tüm servisleri tek ekranda görebilecek. Gallery kısmı da iyieleştirilen GeForce Experience ile kullanıcılar artık yükleme geçmişini de takip edebilecek. Nvidia ekran kartı sahipleri, eğer güncellemediyse GeForce Experience 3.6'ya uygulama veya site üzerinden ulaşabilir. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim