Anlık Bildirim

Galaxy S4 Mini, Snapdragon 400 işlemcisi ile görüntülendi

Galaxy S4 Mini, Snapdragon 400 işlemcisi ile görüntülendi

Samsung'un bu yıl piyasaya süreceği modellerden birisi olan Galaxy S4 Mini ile ilgili bugüne kadar pek çok sızıntı gündeme gelmişti. Bu sızıntılarda cihazın çift çekirdekli Exynos 5 işlemcisi ve Mali-T604 grafik birimi ile geleceği şeklinde bilgiler ortaya çıkmıştı.

Cihazı oldukça önemli bir konuma yükselten işlemcinin bununla birlikte beklenenden çok daha farklı olabileceği iddiası ortaya  atıldı.

AnTuTu benchmark sonuçlarına son verilere göre cihazda çift çekirdekli Snapdragon 400 çözümü yer alıyor. Bu çözüm Krait çekirdeğini temel alırken, 1.7GHz saat hızında çalışıyor ve Adreno 305 grafik birimi ile geliyor. Snapdragon 400'ün 4 çekirdekli çözümlerinde ise Cortex-A7 tabanlı bir işlemci yer alıyor.

Bunun haricinde cihazda 1.5GB RAM, 4.3 inçlik 540 x 960 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran, 8MP çözünürlükte arka kamera, 2.1MP çözünürlükte ön kamera, Android 4.2.2 işletim sistemi, microSD şeklinde özellikler olduğu görülüyor.

Galaxy S4 Mini modelinin 20 Haziran tarihinde Samsung'un Londra'da düzenleyeceği Premiere adlı etkinlikte resmi olarak tanıtılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2809 kez okundu.
24 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim