Anlık Bildirim

Galaxy Fold'un sızan videosunda, ekranın ortasında katlama izi olduğu görülüyor

Teknoloji devi Samsung'un, geçtiğimiz ay tanıttığı katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Fold'un sızan yeni bir videosu, ekranın ortasında katlama izi olduğunu ortaya çıkardı.
2019 yılının katlanabilir akıllı telefonların görücüye çıkarılacağı bir yıl olacağını bekliyorduk. Beklediğimiz gerçekleşti ve birçok akıllı telefon üreticisi katlanabilir teknolojilerini sergilemeye başladılar. Bunlardan biri de Güney Koreli akıllı telefon üretisi Samsung oldu. Ancak sızan bir video, şirketin katlanabilir akıllı telefonunun görmediğimiz bazı yönlerini sergiliyor.

Ekrandaki iz kafa karıştırıyor

Bildiğiniz üzere Galaxy Fold olarak adlandırılan Samsung'un bu katlanabilir telefonunu, lansman etkinliğinde ve sonrasında çıkan resmi bir Samsung videosunda görebilmiştik. Henüz ulaşılabilir olmayan bu cihazla ilgili yeni bir video da Vietnam'dan geldi. Cihazın piyasaya sürülecek olan modeli mi, yoksa prototipi mi olduğu henüz tam kesin olmasa da, videoda en çok dikkati çeken nokta, Galaxy Fold'un ekranının ortasında katlama izinin olması.

Bloomberg'te yayınlanan bir haberde, Galaxy Fold'un ekranında 10 binden fazla kez katlama sonucu bir kıvrım oluşabileceği ve bunun Samsung'un ücretsiz ekran değişimi için açıkladığı 200 bin katlama rakamının çok uzağında olduğu belirtilmişti. Cihaz şimdilik satışa sunulmadığı için, 2 bin dolarlık bir katlanabilir akıllı telefonun bu tip bir sorunu ne kadar sürede yaşatacağını söylemek oldukça güç. Haberin başında da belirttiğimiz üzere videodaki bu cihazın kusurlu bir test ünitesi olma ihtimali de yok değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11767 kez okundu.
32 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy fold ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim