Anlık Bildirim

Fan yapımı Pokémon Uranium oyunu, PC için indirmeye sunuldu

Pokemon Go oyunu, mobil platformlarda fırtınalar estirmeye devam ederken, uzun yıllardır emek verilen fan yapımı yeni bir Pokemon oyunu, sessiz sedasız Windows sistemler için indirmeye sunuldu.

Pokemon Go oyunu, mobil platformlarda fırtınalar estirmeye devam ederken, üzerinde uzun yıllardır emek verilen fan yapımı yeni bir Pokemon oyunu, sessiz sedasız Windows sistemler için indirmeye sunuldu.

Pokémon Uranium adındaki platform oyunu, piksel tabanlı grafiklere sahip  ve 2D olarak oynanıyor. Deniz altı ve volkanlar dahil, sayısız mekanda dolaşarak Pokemon topluyorsunuz. Geliştirici ekip, özelleştirilmiş 150 yeni Pokemon olduğunu belirtiyor. Nuclear Pokémon gibi yeni sınıfların olduğu oyunda, Pokemonlar ile konuşabiliyorsunuz.

Çevrimdışı olarak yapay zeka ile savaşabildiğiniz gibi, çevrimiçi olarak dünya çapındaki oyuncularla da savaşabiliyor ve Pokemon alışverişi yapabiliyorsunuz. Üzerinde 9 yıl emek verilen Pokémon Uranium, sadece Windows bilgisayarlarda çalışıyor. 260MB boyutundaki oyun, ücretsiz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9023 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, pokemon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim