Anlık Bildirim

Facebook, web sürümünden "gönderileri silme" özelliğini kaldırıyor mu?

Sosyal medya devi Facebook'un masaüstü sürümünden gönderileri silme özelliğini kaldırdığı bildiriliyor. Bazı kullanıcılar gönderileri sadece zaman tünelinden gizleyebildiklerini söylemeye başladı.
Facebook'un kullanıcılara daha iyi bir sosyal medya deneyimi sunabilmek için sürekli olarak yenilikler yaptığına şahit oluyoruz. Ancak şirketin yaptığı son değişiklik kullanıcıları pek de memnun etmeyecek gibi görünüyor. Gelen raporlara bakılırsa Facebook masaüstü sürümünde "gönderileri silme" özelliğini kaldırmış durumda.
Küçük bir grup üzerinde test edildiği düşünülen bu değişiklikle birlikte kullanıcılar artık sosyal ağın web sürümünde eski gönderilerini silemiyorlar. Facebook gönderileri zaman tünelinden gizlenebilse de silmek mümkün değil. Mobil sitenin yanı sıra Android ve iOS uygulamaları ise bu değişiklikten etkilenmemiş durumda. Kullanıcılar bu platformlardan giriş yaparak eski gönderilerini silebildiklerini söylüyor.

Sosyal medya hesaplarında yazılanlara dikkat edilmeli

Öte yandan gönderileri silme özelliğinin kaybolması bir hatadan da kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca şirketin kullanıcıları mobil uygulamaya yönlendirmek için de böyle bir yol izlemiş olabileceği konuşuluyor. Kısacası Facebook konuyla ilgili resmi bir açıklama yapana kadar kesin birşey söylemek zor.
Her ne olursa olsun bu durum kullanıcıların sosyal medya platformlarında yazdıkları ve konuştukları şeylere dikkat etmeleri gerektiğini ortaya koymuş durumda. Zira her zaman için geriye dönüp eski gönderileri silmek mümkün olmayabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim