Anlık Bildirim

En ucuz Nokia akıllı telefonu duyuruldu

Nokia’nın daha çok gelişmekte olan ülke pazarlarında pay arayacağı yeni akıllı telefonu Nokia 2 duyuruldu. Donanım tarafı pek çok kişiyi muhtemelen memnun etmeyecektir.

Nokia markasının bir süredir internete sızan en ucuz akıllı telefonu Nokia 2 resmiyet kazandı. Donanım tarafında beklentilerin altında kalan akıllı telefon batarya süreleri konusunda biraz umut veriyor.

İdare eder

Nokia 2 modelinde 5 inçlik 720p çözünürlüğünde bir ekran yer alıyor ve ekran Gorilla Glass kaplama ile çizilmelere karşı korunuyor. Yonga seti tarafında ise Cortex-A7 tabanlı Snapdragon 212 kullanılmış.

1GB RAM ve 8GB arttırılabilir depolama kapasitesi ile desteklenen modelin arka kısmında MP çözünürlüğünde, ön kısmında da 5MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut. LTE desteği sunan modelin 4100mAh kapasiteli bataryası 2 güne kadar kullanım ömrü sunuyor.

Modelin fiyatı 99 Avro olarak açıklandı. Dövüz kurlarına baktığımızda vergiler hariç 450TL civarı bir fiyat karşımıza çıkıyor. Buna vergiler ve diğer giderler de eklendiğinde 600TL seviyesini oldukça aşan bir etiket görebiliriz.

Nokia 2 modeli fiyat seviyesine göre iyi sayılabilir ancak aynı segmentte çok daha iyi rakipler var. Xiaomi, Meizu gibi firmalar en azından 64-bitlik işlemci ve 2GB RAM koymayı başarıyor. Bu da Nokia 2 modelini oldukça zorlayacaktır.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3548 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, nokia 2 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim