Anlık Bildirim

En çok arıza yapan iPhone modelleri açıklandı

Veri güvenliği şirketi Blancco, Apple'ın akıllı telefonları ile ilgili yayınladığı bir raporda, en çok arıza yapan iPhone modellerini listeledi. Araştırmada Samsung'la ilgili bilgiler de var.
Veri güvenliği ile ilgili yazılımlar üreten Blancco şirketi, son beş yıllık Apple akıllı telefon modelleri arasında bir çalışma yaparak en çok arıza yapan iPhone modellerini listeleyen bir rapor yayınladı. Araştırmaya göre listenin ilk dört sırasında iPhone 6 modelleri yer alıyor.

Samsung arıza oranlarında iPhone'ları geride bıraktı

10 iPhone modelinin yer aldığı listede birinci sırada %22'lik arıza oranıyla iPhone 6 yer alırken, ikinci sırada ise %16 ile iPhone 6S'in olduğunu görüyoruz. Raporda, iPhone'larda en sık görülen arızaların ise Bluetooth, Wi-Fi, kulaklık ve mobil veri olduğu belirtiliyor.
iPhone X ve iPhone 8 Plus'ın %3'lük bir yüzdeyle en düşük arıza oranına sahip olduğu raporda Samsung ile ilgili bilgilere de yer verilmiş. Araştırmaya göre iPhone'lardaki arıza oranı en fazla %22'lerde iken, Samsung cihazlarda genel olarak bu rakam %27.4'lere kadar ulaşmış durumda. Android cihazlarda genel olarak performans sorunları yaşandığı belirtilirken, en sık görülen arıza çeşitlerinin ise kamera, mikrofon ve batarya olduğu ifade ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19051 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
araştırma, arıza ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim