Anlık Bildirim

En büyük Clash Royale turnuvasına hazır olun

Sıkı bir Clash Royale oyuncusuysanız, yeteneklerinizi göstermenin tam zamanı. En büyük Clash Royale turnuvası, gelecek ay ABD’de ünlü isimleri bir araya getiriyor.

Supercell’in tüm dünyada ilgi gören oyunu Clash Royale, büyük bir turnuvaya hazırlanıyor. YouTube üzerinde ün kazanan 8 Clash Royale oyuncusu, dünya çapındaki katılımcılardan elenecek 8 oyuncuya karşı mücadele verecek. Katılımcıları büyük ödüller bekliyor.

Ustalar Bir Araya Geliyor

6 Kasım tarihinde Los Angeles’ta yapılacak olan etkinliğe 10$ bedel karşılığında katılım sağlayabiliyorsunuz. Kayıt yaptıran ilk 256 kişi 20$ değerinde Google Play kuponu kazanacak. Etkinlik günü toplam 3 saatlik elemeden sonra en iyi 8 oyuncu belirlenecek ve 8 YouTube ünlüsüne karşı mücadele edecek.

Etkinliğin ilk saatinde yüzlerce oyuncu ilk 128 listesine girmek için ter dökecek. Sonraki bir saatte ise 64 kişilik liste mücadelesi olacak. Son saatte ise geriye 8 kişinin kalacağı kıyasıya maçlar yapılacak. Son 8 ise 8 ünlünün karşısına çıkacak.

Chief Pat ve GAMINGwithMOLT gibi isimlerin olduğu 8 ünlüye karşı verilecek mücadelenin sonunda ise 16 kişilik şampiyon listesi oluşacak. Birinci gelen 25 000$ ödülün sahibi olacak. İkinci için 10 000$, üçüncü ve dördüncü için 7500$ hazırlanmış. On altıncı sırada ise 1500$ ödül yer alıyor. 17-56 arasına ise 100$ Google Play çeki veriliyor.

Etkinlik ön kayıtları linkteki adreste başlamış durumda. Doğrudan etkinlik salonuna katılamayacaklar YouTube Gaming üzerinden maçları takip edebilecek. Ayrıca turnuva için yarın itibariyle bir de güncelleme yayınlanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim