Anlık Bildirim

Elon Musk'ın devrimsel "Güneş Çatısı" bu yıl içerisinde satışa çıkıyor

Tesla, alternatif enerji kullanımına yeni bir soluk getireceğine inanılan güneş çatılarının üretimine bu yaz itibariyle başlıyor. Çatıların kullanıcıyla buluşması ise yılın son aylarında olacak.
Elon Musk'ın geçtiğimiz Ekim ayında düzenlenen büyük bir etkinlik çerçevesinde resmen tanıtımını yaptığı Güneş Çatıları artık yavaş yavaş piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Tamamiyle güneş hücrelerinden oluşan çatılar Tesla'nın geçtiğimiz günlerde yayınladığı rapora göre önümüzdeki yaz aylarında üretilmeye başlanacak ve yıl sonuna doğru da son kullanıcıyla buluşacak.

Alternatif enerji kullanımında yepyeni bir dönemin kapılarını aralayacağı düşünülen güneş çatıları normal bir çatıdan ayırt edilemeyen görünüşü, her türlü hava koşullarına karşı dayanaklı olması ve ucuz maliyetiyle dikkat çekiyor. Tesla'nın dört farklı görünüm seçeneğiyle kullanıcılarına sunacağı çatılar, Elon Musk'ın ifadelerine göre elektrik üretimini hesaba katmadan dahi normal bir çatıdan daha ucuza gelecek.

Özellikle de her yıl 5 milyon evin çatısının değiştiği ABD'de büyük başarı yakalayacağı düşünülen güneş çatılarına olan güvenini Elon Musk da,"Yeni çatı yaptırmayı düşünen müşterilerimize teklifimiz şöyle olacak:Normal bir çatıdan daha iyi görünen, daha uzun süre dayanan, daha ucuza mal olan ve bunların yanında ayrıca bir de elektrik üreten bir çatı ister misiniz?" sözleriyle ifade ediyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6576 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
solar roof, güneş çatısı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim