Anlık Bildirim

Dünyanın ilk titanyum gövdeli otomobili: Icona Vulcano

Dünyanın ilk titanyum gövdeli arabası Icona Vulcano'nun yeni hali Dubai International Motor Show'da sergilendi. Icona Vulcano, çeşitli donanımlar ile 1000 beygir gücüne ulaşabiliyor.

Dünyanın ilk titanyum gövdeli otomobili: Icona Vulcano Tam Boyutta Gör

Icona Vulcano’nun güncel hali Dubai International Motor Show’da sergilendi. Vulcano, 2013 yılında Şangay Otomobil Fuarı’nda tanıtılmıştı. Icona Vulcano, dünyanın ilk titanyum gövdeli arabası olarak dikkat çekiyor.
Icona Vulcano’da titanyum kullanılmasının nedeni sadece hafiflik ve sağlamlık değil. Araçta oluşan sıcak havayı tahliye etmek ve tekerleklerde oluşan türbülansı minimum seviyelere çekip, sürtünmeyi azaltarak daha rahat yol alması sağlamak gibi başka sebepleri de bulunuyor.

1000 Beygir Gücünde V8 Motor 

Gücünü 680 beygir gücünde V8 motordan alan araç, çeşitli donanımların eklenmesiyle 1000 beygir gücüne ulaşabiliyor. 1000 beygir gücündeki konfigürasyon ile 0-100 km hızlanması 2.8 saniyede tamamlanıyor.

Tahmin edeceğiniz üzere titanyum gövdeli bu aracının fiyatı oldukça yüksek. Icona Vulcano için 2,78 milyon dolarlık fiyat etiketini ödemeniz gerekiyor.

Icona Vulcano’nun Dubai International Motor Show'da çekilen resimlerine galeriden ulaşabilirsiniz:
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim