Anlık Bildirim

Dizel skandalı Audi'nin teknoloji projelerini de etkiledi

Dizel skandalı sonrası mali anlamda sıkıntılar yaşayan Volkswagen, yan firması Audi'nin bazı teknoloji projelerinin de durdurulmasına neden oldu. Detayları haberimizde...
Volkswagen'in yaşadığı dizel skandalı grubun diğer firmalarını da etkilemeye devam ediyor. Son olarak Audi durumdan etkilenirken, Reuters'a gelen son raporlara göre firmanın çeşitli projeleri harcamalarda kısıtlamaya gitmek için VW tarafından durduruldu.
Audi içinden isimsiz kaynakların Reuters'a söylediğine göre Alman üretici otonom araçlar için özel olan yeni test pistinin geliştirmesine ara veriyor, ve hatta yaklaşan konsept araçları ve elektrikli araçlara bataryalarını üretecek yeni üretim tesislerinin de yapımını tamamen durdurmuş durumda. Audi aynı zamanda Ingolstadt'daki IN-Campus teknoloji parkındaki projeleri de aksatıyor.
Bütün bunların yanında Audi'nin iş konseyi firmanın son dönemdeki bütün elektrikli modelleri Brüksel'de üretme ve Q5 SUV modelinin Meksika'da üretiminin planlanması gibi Almanya sınırları dışında yapılması düşünülen üretimlere karşı hoşnutsuzluğunu da sıkça dile getiriyor.
Kesintiler Volkswagen'in imajını düzeltme ve otonom araçlar ile elektrikli modellerin sergilendiği dönemde yaşanırken firmanın kamuoyunda aklanmasının ne kadar süreceğini bize zaman gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim