Anlık Bildirim

Crytek konsollara SSD takviyesini değerlendirdi

Sonbahar dönemine yaklaştıkça yeni konsollara dair bilgiler yayılmaya devam ediyor. Crytek’e SSD birimine dair yöneltilen sorunun cevabı dikkat çekiyor.
Crytek konsollara SSD takviyesini değerlendirdi Tam Boyutta Gör

İçinde bulunduğumuz yaz sezonu yerini yavaş yavaş sonbahara bırakmaya hazırlanadursun, Sony ve Microsoft cepheleri geliştiricilere yeni konsolların geliştirici kitlerini dağıtmaya başladı bile. Ellerine geçen kitleri değerlendiren stüdyolardan birisi de Crytek oldu.

CryEngine’in yapımcısının merakla beklenen Hunt: Showdown’ı 27 Ağustos’ta tanıtmaya hazırlanadursun stüdyoya SSD’ler hakkında soru yöneltildi. Crytek’e göre her yıl belli adımlarla gelişen grafiksel gelişmelerin dışında yeni eklenen SSD sürücüsü devrim niteliğinde bir gelişme.

Oyun motorlarının da hazır olması gerekiyor 

Yüklenme sürelerini kısaltmasının yanı sıra SSD sürücüsü sayesinde oyunun tasarlanması konusunda çok fazla seçeneğin önünün açılmasının yanı sıra yayıncılık konusunda da yenilikler beklenebilir. Ek olarak oyun motorlarının da yeniliğe ayak uydurmasının gerektiğini hatırlatan yapımcı yeniliği heyecan verici bulduğunu da belirtmiş. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim