Anlık Bildirim

Chrome tarayıcısına parmak iziyle kimlik doğrulama desteği geliyor

Google popüler internet tarayıcısı Chrome'un Android versiyonuna parmak iziyle kimlik doğrulama desteği getirmeye hazırlanıyor. İşte önemli gelişmenin detayları.
Teknoloji devi Google, geliştirdiği popüler internet tarayıcısı Chrome'a parmak iziyle kimlik doğrulama desteği eklemeye hazırlanıyor. Tarayıcının Android versiyonuna gelecek olan bu özellikle web sitelerinde oturum açmanız kolaylaşacak.

Şimdilik Pixel telefonlarda çalışıyor

Yapılacak olan yeni güncelleme ile birlikte Chrome tarayıcısının Android versiyonunda bir web sitesine giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifrenizi yazmak zorunda kalmayacaksınız. Şimdilik yalnızca Google hizmetlerinde kullanılabilecek olan parmak iziyle doğrulama özelliği, Android 7.0 ve üzeri işletim sistemine sahip cihazlarda çalışacak.
Bu yeniliğin aslında Google Pay parmak iziyle kimlik doğrulama hizmetinin bir uzantısı olduğu belirtiliyor. Özelliği kullanabilmeniz için bir Google hesabına sahip olmalı ve cihazınızın ekran kilidi özelliğini aktif duruma getirmiş olmanız gerekiyor. Belirlediğiniz şifreleri ise Google Şifre Yöneticisi web sayfasından organize edebiliyorsunuz. Şimdilik Pixel cihazlarda aktif olan bu özelliğin önümüzdeki günlerde tüm Android cihazlara dağıtılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim