Anlık Bildirim

Chameleon Launcher final sürümü satışa sunuldu

Kickstarter platformunda başarılı bir bağış süreci geçiren ve gerçekleşme imkanına kavuşan Chameleon Launcher tablet ana ekran uygulaması, 1.0 versiyonu ile Play mağazası üzerinden satışa sunuldu.

Chameleon Launcher uygulaması, tablet kullanıcılarına farklı zaman dilimlerinde veya farklı mekanlarda uygun ana ekranın otomatik olarak devreye girmesi mantığına dayanıyor.

Zaman ve lokasyon bilgilerini elde ederek değişiklik yapan uygulamada örneğin iş ortamınız için ayarladığınız ve mail, Twitter mesajları gibi iletişim ağırlıklı bir arayüze sahip ana ekranı, iş yerinize geldiğinizde aktive edebiliyor. Veya gece saatleri için ayarladığınız ve daha çok müzik, video, mesajlaşma gibi uygulamaları içeren ana ekran, belirlediğiniz saatten sonra otomatik olarak devreye giriyor.

Ana ekranda widget haricinde beslemeleri, hava durumunu ve kısayolları tek bir pencerede gösteren bir panel de bulunuyor.

Uygulamanın RAM ve batarya tüketiminin dengelenmesi için de ekip çalışmaya devam ediyor. İlerleyen haftalarda daha güncel sürümler kullanıcılara sunulacak.

Yenilikçi bir fikir ile karşımıza çıkan uygulama, 10.27$ karşılığında Android 3.2 ve üzeri tabletler için satın alınabiliyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chameleonlauncher
Chameleon Launcher final sürümü satışa sunuldu



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim