Anlık Bildirim

Çerçevesiz amiral gemisi Nokia 8'in posteri göründü

Nokia tarafından bu yıl piyasaya sürülmesi beklenen Nokia 8'in posteri ortaya çıktı. Amiral gemisine ait olduğu öne sürülen resimdeki cihazın çerçevesiz şık tasarımı dikkat çekiyor.
Nokia'nın 2017 model amiral gemisi akıllı telefonuyla ilgili çelişkili raporlar var. Bazı yerlerde Nokia 8 olarak adlandırılacağı yazsa da, birçok rapor cihazın Nokia 9 olacağını öne sürüyor.
Dedikodulara son noktayı HMD Global'in resmi basın bildirisi koyacak olsa da o zamana kadar sizi megul edebilecek yeni bir haber var. Nokia 8'in nasıl gerçekte nasıl görüneceğini ortaya koyan yeni bir sızıntı internete düşmüş durumda.
Nokia 8'e ait olduğu iddia edilen posterdeki cihaz, eğer gerçekten de yaklaşmakta olan amiral gemisi ise, kesinlikle Nokia'nın eski ihtişamına geri döndüğünü söyleyebiliriz. Çerçevesiz bir tasarıma sahip Nokia 8 son derece çarpıcı görünüyor. Kenardan kenara ekrana sahip cihazın sadece üst ve alt kısmında ince çerçeveler olduğunu görüyoruz.

Snapdragon 835 ve 5.7 inç ekran

Göze çarpan başka bir nokta ise arka veya ön kısımda bir parmak izi okuyucusunun yer almaması. Bu da Nokia 8'in Xiaomi Mi 6 gibi bir parmak izi tarayıcıya sahip olabileceğini gösteriyor. Telefon ayrıca Mavi, Siyah ve Gri renk seçeneklerine sahip olacak.
Önceki raporlara göre Nokia 8, 5.7 inç QHD Süper AMOLED ekran, Snapdragon 835 yonga seti, 12MP ön kamera, 24MP arka kamera, 64GB veya 128GB dahili depolama alanı ile gelebilir. Cihazın ayrıca Android 7.0 Nougat çalıştırması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7064 kez okundu.
32 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim