Anlık Bildirim

Çentiksiz tam ekranlı Vivo Nex ve Nex S ortaya çıktı

Vivo, 12 Haziran tarihinde tanıtacağı Vivo Nex ve Nex S modellerini kısa bir süreliğine resmi web sitesinde listeledi. Böylece akıllı telefonların tüm özellikleri ve görselleri de açığa çıktı.
Vivo'nun 12 Haziran'da lanse edeceği akıllı telefonu Nex, son birkaç haftadır gündemde. Vivo Nex ve Nex S modelleri resmen duyurulmadan önce kısa bir süreliğine şirketin web sitesinde göründü. Böylelikle son birkaç gündür ortalarda dolanan söylentilerin de ne derece gerçeği yansıttığını öğrenmiş olduk.
Şirketin resmi sitesine göre Vivo Nex ve Nex S modelleri, Android Oreo 8.1 tabanlı özel FunTouch OS 4.0 işletim sistemiyle gelecek. Her iki cihazın da 1080 x 2316 piksel çözünürlükte 6.59 inç Full HD+ ekranı var. Üst model Qualcomm Snapdragon 845 ve 8 GB RAM ile donatılırken diğer varyant 6 GB RAM ve Snapdragon 710 yonga seti ile güçlendirilmiş.
Her iki cihazda da çift LED flaşlı, 12 MP + 5 MP sensör içeren çift arka kamera var. Ön tarafta ise tepeden yukarıya doğru açılan 5 MP çözünürlüğünde periskop kameraya yer verildiğini görüyoruz. Premium varyant olan Nex S, ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına sahip. Nex modelinin parmak izi tarayıcısı ise arka panelde bulunuyor. Akıllı telefonların sitede Vivo Nex ve Nex Ultimate olarak listelendiklerini de eklemek gerek.

Fiyat etiketi konusunda çelişkiler var

Vivo Nex serisinin 128 GB dahili depolama alanı var. Bununla birlikte 4.000 mAh kapasiteli bir pilden güç aldıklarını belirtelim. İlginç bir şekilde her iki varyantın fiyatı da 9.999 (1.560 dolar) olarak listelendi. Ancak muhtemelen fiyat doğru değil. Zira RAM ve parmak izi sensörü farkı olan iki varyantın aynı fiyata satılması mantık dışı.
Ayrıca bu kadar uçuk fiyatla tüketiciler tarafından tercih edilmeleri zor. Daha önceki sızıntılarda premium Nex S modelinin 1.090 dolar, daha düşük Nex varyantının ise 780 dolara satılacağı ileri sürülmüştü. Önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek lansmanda Vivo Nex serisiyle ilgili tüm detayları birinci ağızdan öğreneceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim