Anlık Bildirim

Cem Yılmaz’ın Karakomik filmlerinden yeni fragmanlar geldi

Mısır tartışmaları nedeniyle vizyonu ertelenen filmlerden birisi daha doğrusu ikisi olan Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmleri için yeni fragmanlar geldi. Filmler 18 Ekim’de vizyona girecek.

Cem Yılmaz’ın birer saatlik iki filmi tek seansta izleyici ile buluşturmayı düşündüğü projesi Karakomik Filmler bilindiği üzere sinema yapımcıları ve dağıtıcılar arasındaki sürtüşme nedeniyle Ekim ayına ertelenmişti. Filmlerden yeni fragmanlar geldi.

Karakomik Filmler neler sunuyor?

Karakomik Filmler’in oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Cem Davran, Can Yılmaz, Nilperi Şahinkaya, Cemre Ebuzziya, Necip Memili, Özkan Uğur ve Uraz Kaygılaroğlu yer alıyor. Yönetmen ve senaristliği ise Cem Yılmaz üstleniyor. Kaçamak ve 2 Arada filmleri 18 Ekimk 2019'da vizyona girecek. Tek bir bilet ile iki film tek seansta izlenebilecek.

Karakomik Filmler Kaçamak filminde bir otelde kaçamak yapmak için konaklayan bir grubun uzay gemisi ile karşılaşması anlatılıyor. Karakomik Filmler 2 Arada filminde ise İstanbul’da bir vapurda işe başlayan Metin Arıcı’nın dramını izleyeceksiniz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11184 kez okundu.
31 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, karakomik filmler kaçamak ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim