Anlık Bildirim

Breaking Bad filmi resmen geliyor! Çekimler tamamlandı

Netflix ve AMC'nin geçtiğimiz yıl hazırlıklarına başladığı Breaking Bad filmi çok yakında seyircilerle buluşacak. Filmin çekimleri de nihayet tamamlanmış durumda.
Televizyon tarihinin en popüler dizilerinden birisi olan Breaking Bad, devam filmiyle çok yakında ekranlara geri dönecek. Saul Goodman karakterini canlandıran ünlü oyuncu Bob Odenkirk, bugün The Hollywood Reporter'a yaptığı bir açıklamada, filmin çekimlerinin kısa bir süre önce resmen tamamlandığını söyledi. Yeni film şu an için Greenbrier kod adıyla biliniyor.

Çekimlerin çok gizli bir şekilde yürütüldüğünü belirten Bob Odenkirk,"Filmin çekimlerinin tamamlandığından kimsenin haberinin dahi olmaması bana çok enteresan geliyor. Ne demek istediğimi anlayabiliyor musunuz? Böyle bir şeyi nasıl gizli tutabildiler inanmak güç. Gerçekten de müthiş bir iş çıkardılar." sözlerini kullandı.

AMC ve Netflix tarafının şu ana kadar Breaking Bad filmiyle ilgili hiçbir resmi açıklama yapmamış olması gerçekten de enteresan. Filmin çekimleri 2018'in Kasım ayında başlamış, geçtiğimiz aylarda ise resmen sona ermişti. Buna rağmen, sızan birkaç haber dışında filmle ilgili neredeyse hiçbir bilgimiz yok.

The Hollywood Reporter'ın bu yılın başlarında yaptığı bir habere göre Greenbrier filmi, serinin popüler karakteri Jesse Pinkman'a odaklanacak. Filmde, dizinin finalinden sonra yaşananların anlatılacağı belirtiliyor Polisler tarafından aranan Jesse Pinkman, Albuquerque'den kaçmak için mücadele edecek.

Henüz resmi bir şey olmasa da ünlü oyuncu Bryan Cranston'ın yeni filmde Walter White rolüyle geri döneceği belirtiliyor. Bryan Cranston muhtemelen yalnızca flashback sahnelerinde yer alacak. Son olarak Breaking Bad ve Better Call Saul'un yaratıcısı olan Vince Gilligan, yeni filmin de senaristliğini ve yönetmenliğini üstleniyor.

Çekimlerin de tamamlanmasıyla birlikte AMC kanalı muhtelemen kısa bir süre içerisinde filmle ilgili resmi açıklamaları yapacaktır. Bakalım yeni film hayranların beklentilerini karşılayabilecek mi.  Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14656 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, televizyon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim