Anlık Bildirim

BMW yeni modellerde böbrek ızgarasını büyütmeye devam edecek

Alman otomobil devi BMW, gelecekte piyasaya süreceği otomobilleri daha etkileyici hale getirmeye çalışıyor. Şirket yeni modellerde radyatör ızgarasını büyütme akımını devam ettirecek.
BMW, eleştirilmesine rağmen otomobillerindeki böbrek ızgarasını büyütme akımını sürdürecek. Şirketin piyasaya süreceği yeni modeller X7 crossover, güncellenmiş 7 serisi ve kısa bir süre önce Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Concept 4'e benzeyecek.
BMW baş tasarımcısı Adrian van Hooydonk, Autocar adlı internet sitesine yaptığı açıklamada, görevinin markanın tasarımını ayakta tutmak yerine zaman içerisinde değişmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Evrimsel değil devrimsel

Şirketin araçlarındaki radyatör ızgarası son zamanlarda oldukça büyük boyutlara ulaşırken, ön tasarımları da radikal değişikliklere uğradı. BMW'nin hayata geçirdiği bu yeni tasarımı beğenen olduğu kadar beğenmeyenler de oldu.
van Hooydonk'a göre bu tam olarak markanın ihtiyaç duyduğu şeydi. Bu yüzden BMW tasarımı "evrimsel değil, devrimsel" bir şekilde gelişmeye devam edecek. Bu prensip de şirketin 2020'lerin başlarında piyasaya süreceği yeni modellerde kendini hissettirecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6953 kez okundu.
29 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, BMW ve böbrek ızgarası
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim