Anlık Bildirim

Avengers: Endgame ilk fragmanıyla yeni bir rekora imza attı

Önümüzdeki yıl sinemaseverler ile buluşacak olan Avengers: Endgame, daha vizyona girmeden rekorlar kırmaya başladı. Filmin yayımlanan ilk fragmanı Infinity War'u tahtından indirdi.
Geçtiğimiz yıl vizyona giren ve dünya genelinde 2.07 milyar dolar hasılat yaparak tüm zamanların en başarılı filmleri arasında yerini alan Avengers: Infinity War'un devam filmi önümüzdeki yıl vizyona girecek. Avengers: Endgame adını taşıyan film için tanıtım çalışmalarına başlayan Marvel, filmin ilk fragmanını geçtiğimiz günlerde yayımladı.
Son yılların en heyecanla beklenen filmi olan Avengers: Endgame, daha vizyona girmeden rekorlar kırmaya başladı. Filmin cuma günü yayımlanan ilk fragmanı, 24 saat içinde 289 milyon izlenmeye ulaştı ve böylece yayımlandıktan sonraki 24 saatte en çok izlenen fragman oldu. Endgame'den önce bu rekor ilk 24 saatte 236 milyon izlenmeye ulaşan Avengers: Infinity War'a aitti.
Avengers: Endgame sosyal medyada da en çok konuşulan film oldu. Fragman yayımlandıktan sonraki 24 saatte Twitter'da 549 bin iletiye konu olan Endgame, bu alanda da Infinity War'u geride bıraktı ve yeni bir rekora imza attı.
 Avengers: Infinity War'un da yönetmenleri olan Anthony ve Joe Russo'nun yönetmenliğini üstlendiği Avengers: Endgame, 26 Nisan 2019'da vizyona girecek. Yenilmezler'i yeniden bir araya getirecek filmin başrollerinde Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen ve Josh Brolin yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23745 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
avengers: endgame, avengers ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim