Anlık Bildirim

Apple'dan Dwayne Johnson'lı aksiyon filmi tadında Siri reklamı

Yapay zeka tabanlı dijital asistan Siri'nin yeteneklerini ön plana çıkarmayı hedefleyen yeni reklam filminin yıldızı Dwayne ‘The Rock’ Johnson oldu. İşte kısa bir aksiyon filmi tadındaki Siri reklamı.
Apple, yapay zeka tabanlı dijital asistanı Siri'yi ilk kez 2011'de iPhone 4S'de sahneye çıkardı. Şirket o tarihten bu yana Siri'yi geliştirmeye devam ediyor ve 2015 yılında iOS 9'la birlikte 'Hey Siri' komutu kullanıma sunuldu. Siri, iPhone'da birçok görevi yerine getirme konusunda kullanışlı olmasına rağmen, Apple sanal asistanının yeteneklerinin maksimum seviyede kullanılmadığını düşünüyor. Şirket kullanıcılarını ikna etmek ve Siri'nin gerçekten ne kadar kullanışlı olduğunu göstermek için Hollywood starı Dwayne Johnson'ın (The Rock) başrolde olduğu bir reklam filmi yayınladı.
Apple daha önce Siri'nin kullanıcılar tarafından tutulmasını sağlamak için Zooey Deschanel, Samuel L Jackson ve Ellen DeGeneres gibi ünlü isimlerin yer aldığı reklam filmleri de hazırlamıştı. Ancak The Rock'ın yer aldığı yeni reklam şimdiye kadar çekilmiş en etkili film olmuş gibi görünüyor. Aynı zamanda 3 dakika 45 saniye gibi uzun bir süreye sahip olduğunu belirtelim. Dwayne Johnson'ın ilgi çekici kişiliği ve sesi, reklamın sonuna kadar sizi bağlayan şey olacak. İlk sahne Dwayne'in Bonsai ağacını budarken aynı zamanda egzersiz yapmasıyla başlıyor. Bir TV sunucusunun Dwayne'i "meydan okumaya" teşvik edecek cümleler kurduğunu görüyoruz, Siri de bu sırada günün programını okuyor.

Siri, The Rock'a bile ayak uyduruyor

Dwayne, daha sonra Siri'ye, aynı gün tamamlamaya çalışacağı yaşam hedeflerini okumasını söylüyor. Başlangıçta bi Lyft rezervasyonu, hava durumunun güncellenmesi ve e-postaların okunması gibi bazı alışılmış komutlar var. Daha sonra ise Dwayne'in kendi giyim kreasyonunu sunmak,  ünlü bir şefle yemek pişirmek ve uzayda selfie çekmek gibi "yaşam hedeflerine" ulaşılıyor. Her görevi tamamladıktan sonra, Dwayne Siri'ye yeni bir liste hazırlamasını söylüyor.
Siri, Dwayne'in iPhone'unda çeşitli görevleri yapmasına yardımcı olsa da, reklamdaki sahne etkinlikleri ve aktörün enerjik kişiliği bu düşünceyi daha da pekiştirmeye yetmiş. Reklamın içinde o kadar çok aksiyon var ki kısa bir film izlemiş gibi oluyorsunuz. Johnson'ın kurucuları arasında olduğu Seven Bucks Productions tarafından hazırlanan Siri odaklı reklam filini aşağıdaki video aracılığıyla izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8898 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
siri, Yapay Zeka ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim