Anlık Bildirim

Apex Legends hile yapanları birbiriyle eşleştiriyor

Hile ve spam yapan hesapların önüne geçmek için sürekli yeni yöntemler geliştiren Respawn bu kez ilginç bir yöntem deniyor. Hile yapanlar maçlarda birbiriyle eşleşiyor.

İlk çıktığı dönemde fırtınalar estirse de son dönemde ivme kaybeden Apex Legends oyunu şu sıralar hile yapanlarla sıkı bir mücadele içerisinde. Respawn Entertainment hileden sabıkalılara ilginç bir yöntem uyguluyor.

İlginç yöntem

Normalde Repawn tespit algoritmaları oyun içerisinde hile yaparak maçların dengesini bozan hesapları engelliyordu. Ayrıca yapay zekâ ile algoritmaları geliştiren ekip birden fazla hesap açarak yasaklardan kurtulmaya çalışanları da tespit ediyordu.

Hile tespit yöntemleriyle şimdiye kadar 770 bin civarında hesap engellendiği belirtiliyor. Ayrıca spam yapmaktan sabıkalı kullanıcılar açtığı yeni hesabını oyuna sokamadan engellenebiliyor.

Yeni deneysel yöntemde ise sistem hile yapanları sıraya girdikleri maçlarda sadece birbiri ile eşleştiriyor. Yani hileden sabıkası olanlar katıldıkları maç eşleşmelerinde sadece hileden sabıkası olanlara karşılık geliyor.

Böylece hileye başvurmayan oyuncuların hilecilerden etkilenmesi ve mağdur olması engelleniyor. Diğer taraftan hile yapanlar da sadece birbiri ile maç yapmak zorunda kalıyor. Kulağa ilginç bir yöntemmiş gibi geliyor ancak hile yapanları asıl yöntem kadar caydırabilir mi merak konusu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8625 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, apwx legends cheaters ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim