Anlık Bildirim

Aorus GTX 1070 Gaming Box satışa çıkıyor

Gigabyte’ın pazardaki en ucuz harici grafik kutularından birisi olarak geliştirdiği Aorus GTX 1070 Gaming Box satışa çıkıyor. Grafik kartı yanında ürünün genişleme imkanları da oldukça dikkat çekici.

Gigabyte’ın harici grafik gücüne ihtiyaç duyanlar için geliştirdiği ekran kartı kutusu Aorus GTX 1070 Gaming Box satışa çıkıyor. Firma maliyeti azaltacak çözümlerle kutunun daha fazla kitleye hitap etmesini sağlamış.

Küçük boyut

Aorus GTX 1070 Gaming Box, tam boy bir GeForce GTX 1070 yerine tek fanlı mini-ITX bir ekran kartı barındırıyor. Böylece kutunun boyutları oldukça küçülmüş. Bununla birlikte ekran kartı lehimli olarak geliyor. Yani kutuyu başka bir ekran kartı ile kullanamıyorsunuz. Bu bakımdan sonraki dönemlerde GTX 1070 geride kalmaya başlayabilir.

Kutuda 450W güç kaynağı yer alıyor. Ekran kartının fanının yanında kutunun kendisinde de bir fan bulunuyor. Thunderbolt 3 destekli USB Tip-C portu üzerinden dizüstü modellerinizi şarj da edebiliyorsunuz. Ayrıca USB 3.0 portlarında Qualcomm Quick Charge 3.0 ve USB PD 3.0 hızlı şarj teknolojileri mevcut.

Harici grafik kartı avantajının yanında ürünün genişleme imkanları da oldukça dikkat çekici. Ayrıca 16 milyon özelleştirilebilir RGB renk yelpazesi ile de oyuncuların takdirini kazanacak.

Aorus GTX 1070 Gaming Box kutusunun fiyatı 600$ olarak belirlenmiş. Kaynaklar piyasadaki en ucuz harici ekran kartı kutusundan 100$ daha düşük fiyata sahip olduğunu belirtiyor. Bununla birlikte ekran kartının lehimli olduğunu tekrar hatırlatalım.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim