Anlık Bildirim

Android Oreo'da alarm sorunu başladı

Akıllı telefonunu Android 8.0 Oreo sürümüne güncelleyen birçok kullanıcı cihazlarındaki alarmın düzgün çalışmadığını söylüyor. Bu nedenle işe ve okula geç kalanların sayısı oldukça fazla.
Android 8.0 Oreo geniş kitlelere ulaştıkça yeni nesil mobil işletim sistemiyle ilgili daha fazla sorun ortaya çıkmaya başladı. Bu kez Google Saat uygulamasından bahsediyoruz. Pixel ve Nexus cihazlarını yeni Android sürümüne güncelleyen bazı kullanıcılar, telefonlarındaki alarmın düzgün çalışmamasından şikayetçi.
Bildirimde bulunan kişiler Oreo güncellemesinden sonra uygulamanın tutarsız çalışmaya başladığını ve alarmların zamanında çalmadığını söylüyor. Çoğu kullanıcı bu sorun nedeniyle işe ve okula geç kalmış durumda. Problemden etkilenen kullanıcı sayısı oldukça fazla ve hepsinin yakındığı şey aynı: "Telefonum Oreo'ya güncellendikten sonra alarmım çalışmıyor."
Şu an için Google'ın sorunu kabul etmesi ve bir düzeltme yayınlayarak çözüme kavuşturması bekleniyor. Google Saat'i kullanıyorsanız düzeltme yayınlanana kadar bir başka alarm uygulaması kullanmanız gerekecek. Android platformundaki başarılı akıllı alarm uygulamalarından biri olan Sleep as Android'i önerebiliriz. Ayrıca Play Store üzerinde birçok alternatif seçenek de mevcut.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim