Anlık Bildirim

AMOLED ekran tanıtım videolarındaki telefon Samsung Galaxy S8 mi?

Samsung Display bölümü, yeni AMOLED ekran teknolojilerini ayrıntılarıyla anlatan üç video yayınladı. Son derece etkileyici videolarda yer alan akıllı telefonun Galaxy S8 olabileceği konuşuluyor.
Samsung'un Galaxy S8 akıllı telefonu, bu yılın ilk yarısında duyurulması beklenen en önemli cihazlardan biri ve telefonun bazı tasarım değişiklikleri getirmesi bekleniyor. Bu nedenle kılıf üreticilerinin sızıntıları ve yeni cihazın 3D görüntüleri çok büyük heyecan yaratmış durumda.
Samsung Display bölümü, yeni teknolojilerini ayrıntılarıyla anlatan üç video yayınladı. Videoları izlemek oldukça etkileyici ve heyecan verici olsa da, Galaxy S8'e çok benzeyen bir akıllı telefon da gösterildiği de dikkatlerden kaçmamış durumda.
Videoda gösterilen cihazın çok ince yan çerçevelere sahip olduğu görülüyor ve ayrıca Home butonu yok. Galaxy S8, bu tasarım öğesine sahip olmayacak tek Galaxy S telefon olabilir. Ancak bunun henüz doğrulanmadığını da belirtelim. Home butonunun kaldırılması, Samsung'un parmak izi tarayıcıyı yeni cihazın arkasına yerleştireceği ya da ekranın altında alabileceği anlamına geliyor ancak bu konu henüz netlik kazanmış değil.
Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın her ikisinin de çift kenarlı ekranlara sahip olacağı söyleniyor. Videoda yer alan telefonların düz ekranları var, bu nedenle Galaxy S8 olmayabilirler. Söylentilere göre her iki telefon da çift kenarı kavisli tasarıma sahip olacak ancak pek ihtmal dahilinde olmasa da Samsung'un düz bir model çıkarabileceğini söyleyen bazı raporlar da var. Galaxy S8 Plus varyantının arkasında çift kamera dizilimi olması bekleniyor.
Videoların Korece olduğunu ve yeni telefonda kesinlikle yer alacak en yeni AMOLED ekran teknolojisini sunduğunu belirtelim. Samsung'un, büyük merakla beklenen amiral gemisinin bu tanıtım videolarında görünmesine yeşil ışık yakması imkansız bir durum. Bu durum yeni telefonlar hakkındaki ayrıntıları gizli tutmaları için çalışanlarına çağrıda bulunan şirket için beklenmedik bir hareket olacaktır.
Videolardaki telefon, bazı açılardan Galaxy S8'i andıran genel bir Samsung prototipi veya bir sonraki amiral gemisinin çok erken bir prototipi olabilir. Bunun ne derece gerçeği yansıttığını zaman gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14879 kez okundu.
31 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim