Anlık Bildirim

AMD’nin merakla beklenen çözümleri RX Vega ailesi geçtiğimiz gün SIGGRAPH etkinliğinde tanıtıldı. Böylece daha net detaylarına ulaşabildiğimiz modellerle ilgili yeni bir bilgi açığa çıktı. Görünüşe göre firma madencilere karşı bir önlem almış.

RX Vega gecikmeli olarak lanse edildi

Geçtiğimiz gün AMD’nin üst yöneticisi Chris Hook ile yapılan kısa bir röportaj esnasında yetkilinin aktardığına göre firma RX Vega ailesini gecikmeli olarak piyasaya sürmüş. Buna sebep olarak ilk çıkış yapıldığı sıralarda madenciler yüzünden oyuncu kesimin kartlara erişmesinin zorlaşmaması için yeterli miktarda stoğa erişmeyi hedeflediklerini belirten Hook, bu durumun kendileri için önemli olduğunun altını çizdi.

Oyuncular öncelikli

AMD’nin bu stratejisi oldukça mantıklı görünüyor, zira her ne kadar madenciler kartları satın alınca da firmanın kasasına nakit girişi olsa da ilerleyen dönemde oyun piyasasında Radeon modellerinin hakimiyeti ve haliyle bu kartlara yönelik oyunların geliştirilmesi bakımından oyuncular firma açısından daha öncelikli.
AMD yöneticisinden RX Vega daha önce çıkabilirdi itirafı Tam Boyutta Gör

Bununla birlikte kartlarla madencilik yapmak isteyenler oyuncular kadar sadık bir kesim değiller zira daha yüksek hesap gücüne sahip yonga neredeyse onlar oradalar. Son olarak bu durumun piyasa fiyatlarındaki dalgalanmalara da faydasının olacağı düşünüldüğünde, gecikmeli çıkış yapılmasının biz tüketiciler için faydası daha iyi anlaşılacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3353 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, amd radeon rx vega ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim