Anlık Bildirim

AMD Ryzen için önemli güncelleme

AMD yeni nesil Ryzen platformu için çalışmalarına devam ediyor. Geliştiricilerle yakın işbirliği içerisinde olan firma, yeni firmware güncellemesi ile kaydadeğer bazı iyileştirmeler sunuyor.
AMD Ryzen kullanıcıları için önemli bir güncelleme yayınlandı. AGESA 1.0.0.4a versiyon numarasına sahip olan yeni mikrokod güncellemesi, başta sistem açılış süresi olmak üzere bir miktar performans artışı hem de daha iyi bellek uyumluluğu sağlıyor.
Anakart üreticilerinin adapte olması ve kullanıcılarına sağlaması gereken bu güncelleme için, Ryzen işlemci sahipleri sahip oldukları anakartın üretici sitesini kontrol edebilir. Elimize ulaşan bilgilere göre yeni firmware güncellemesi, Ryzen anakartlarda aynı anda 4 bellek slotunun kullanılması durumunda 2667MHz hızında kullanım sağlıyor.
Daha önce Windows işletim sistemi için özel güç yönetim profili sağlayan AMD, geliştiricilerle yakın ilişkiler kapsamında Ashes of Singularity oyununda %20'nin üzerinde performans getiren Ryzen odaklı güncelleme çıkmıştı. Konuştuğumuz yetkililer, AMD'nin yeni güncellemeler üzerinde çalıştığını ve zaman içerisinde sunacağını belirtiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11996 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim