Anlık Bildirim
 
Donanım tutkunları işlemci tarafında Zen 2 mimarisini heyecanla beklemeye devam ediyor. Sızıntılardan az çok tanıdığımız yongalardan sonra bu kez firmanın Ryzen 3000 APU ailesinden bir yongası görüntülendi.

Yeni ortaya çıkan model halihazırdaki Ryzen 2000 modelleriyle aynı mimari üzerinde yükseliyor. 12 nm tabanlı Zen+ çekirdeklerini barından Ryzen 3 3200G, işlemci bloğunda Ryzen 3 2200G’de olduğu gibi 4/4 bir konfigürasyon içerdiği gibi GPU yine 512 işlem birimli bir üniteden oluşacak.
2. nesil Ryzen’larda olduğu gibi frekans-güç tüketimi iyileştirmelerine gidilecek APU’nun işlemcisi 3.6 GHz’den 3.9 GHz’e kadar yükselebiliyor. Yine sızıntılardan elde edilen bilgiler göre GPU’da da hafif bir yükselme söz konusu, 1250 MHz’den söz ediliyor ki bu değer Ryzen 3 2200G’de 1100 MHz şeklindeydi.

Zen 2+Navi'li APU ne zaman? 

Görüntülenen Picasso Ridge APU’su Zen 2 ve Navi’yi aynı paket altında deneyimlemek isteyenlerin beklediği model değil. Eğer bu ikiliyi istiyorsanız Renoir kod adlı APU’ları beklemeniz gerekecek, bu da yol haritasına göre 2020’ye tekabül ediyor. Bakalım şu günlerde dizüstülerde karşımıza çıkan Ryzen 3000 APU’ları AM4 soketinde nasıl bir performans sunacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim