Anlık Bildirim

AMD Radeon RX Vega için ilk özel tasarım Asus'tan geldi

AMD'nin yeni nesil en hızlı ekran kartı modeli olan Radeon RX Vega 64, Asus mühendisleri tarafından özelleştirildi. ROG Strix ailesine dahil edilen modellerle ilgili bilgiler haberimizde.
AMD'nin yeni nesil Radeon RX Vega ekran kartları için özelleştirilmiş modellerini sergileyen ilk üretici Asus oldu. ROG Strix serisi altında iki yeni model tanıtan şirket, soğutma seviyesindeki detaylar ve yüksek kaliteli bileşenlerle Eylül ayında kullanıcıların karşısına çıkacak.
Hali hazırdaki güncel Strix modellerine oldukça benzeyen kart, üç fanlı DirectCU II soğutma tasarımı ve Super Alloy II yüksek kaliteli komponentlerle geliyor. Biri fabrika çıkışı hız aşırtılmış diğeri referans hızları özel tasarımlı sunacak Radeon RX Vega 64 modellerinden OC olan versiyonunun frekansları açıklanmasa da turbo hızı 1700MHz'ler seviyesinde olabilir.
Asus'un Aura Sync RGB LED teknolojisine de sahip olan kartların, Referans ve Limited Edition serisi standart AMD modellerine kıyasla genel deneyimde ne derece fark sunacağı henüz bilinmiyor. Bir DVI, iki HDMI ve iki de DisplayPort konnektörüyle desteklenen kart devasa ısı dağıtıcı blok ve kaslı soğutucusu ile 1080 Ti Strix modeline yakın profil çiziyor.
Asus'un özel tasarım RX Vega modelleri için henüz fiyat bilgisi bulunmuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3606 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, radeon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim