Anlık Bildirim

6GB RAM, çok farklı bir Samsung telefonunda yer alabilir

Bu yıl 6GB RAM barındıran akıllı telefonları sık sık görüyoruz. Samsung da nihayet bu trende katılmaya karar verdi ancak tahmin ettiğinizde çok daha farklı bir modelle.

Bu yıl Samsung’un amiral gemi modellerinde 6GB RAM kullanacağı iddiaları sık sık gündeme gelmişti ancak şimdiye kadar bu gerçekleşmedi. Beklentiler gelecek yıl ki amiral gemi modellerine kalmışken sürpriz bir gelişme ortaya çıktı.

İnternete sızan benchmark skorlarına göre Samsung’un 6GB RAM kullanan ilk akıllı telefonu bir amiral gemisi değil. Firmanın üst seviyeye yakın konumlandırdığı Galaxy C serisinin yeni üyesi Galaxy C9, 6GB RAM ile geliyor.

Samsung’un neden amiral gemilerinde değil de daha düşük bir akıllı telefon modelinde 6GB RAM kullandığı merak konusu. Muhtemelen modeli daha ilgi çekici hale getirmek için böyle bir tercih yapıldı.

6 inçlik Full HD Super AMOLED ekrana sahip olan Galaxy C9, Snapdragon 652 yonga setinden gücünü alıyor. 6GB RAM yanında 16MP çözünürlüğünde ön ve arka kamera, metal kasa, yüksek kapasiteli batarya, Android 6.0 işletim sistemi, 64GB arttırılabilir kapasite şeklinde özellikler yer alıyor.

RAM kapasitesinin yüksek olması elbette performansa olumlu etki yapıyor ancak yazılımsal olarak yönetim iyi sağlanamazsa bu sefer pil tüketimine olumsuz yansımaya başlıyor. Samsung Galaxy C9 modelinin gerçek hayat testleri nasıl bir RAM yönetimi oluşturulduğunu net bir şekilde gösterecektir. Galaxy C9 modeli ilk olarak Çin’de satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5294 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy c9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim