Anlık Bildirim

400GB kapasiteli microSD kart indirimde

Taşınabilir cihazları için yüksek kapasiteli bir hafıza kartı arayanlar için SanDisk Ultra PLUS 400GB microSD kartı indirimde. Hafıza kartı en düşük fiyat seviyelerine gerilemiş durumda.

Tanıtıldığı dönemde en kapasiteli microSD kart olan ve yüksek fiyat etiketiyle piyasaya sürülen SanDisk Ultra PLUS 400GB üçte bir ucuzlamış durumda. Amazon üzerinde de yüzde 13 civarında bir indirim yapılıyor.

SanDisk Ultra PLUS 400GB özellikleri ve fiyatı

SanDisk Ultra PLUS hafıza kartı 400GB kapasiteye sahip. Zorlu koşullar için geliştirilen kart suya ve şoka dayanıklılık sunuyor. Ayrıca X-Ray, manyetik alan ve aşırı sıcaklık gibi faktörlerden de etkilenmiyor.

SanDisk sadece veri transferi değil video ve uygulama performansı açısından da en iyisini sunmaya çalışmış. Standartlar da buna göre belirlenmiş. U1, V10 ve Class 10 standartları ile veri aktarımı ve video oynatımı esnasında en iyi hızları vadeden hafıza kartı, A1 standardı ile de uygulamaların en hızlı şekilde açılmalarını destekliyor.

İlk piyasaya çıktığında 1500TL gibi uç noktalarda seyreden SanDisk Ultra PLUS 400GB zamanla serbest düşüş içerisine girdi. Amazon indirimi ile birlikte hali hazırda 584TL olan üründen sadece iki adet kaldığı ifade ediliyor.

Amazon TR ürün sayfası

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8944 kez okundu.
13 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sandisk, sandisk ultra plus 400gb ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim