Anlık Bildirim

2019 model iPhone'lar üç arka kamera ile gelecek

Apple'ın bu yıl çıkaracağı iPhone'lar ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Yayınlanan yeni bir rapora göre 2019 model iPhone'lar üçlü arka kamera sistemine sahip olacak.
Android telefonlardaki kamera sayısının üçe, dörde ve hatta beşe çıkması iPhone'lardaki çift kameranın gölgede kalmasına neden oldu. Daha önce 2019 iPhone modellerinin üçlü kamera sistemi ile gelebileceğini iddia eden bazı haberler çıkmıştı. Şimdi ise bu bu söylentileri destekleyen yeni kanıtlar var ortada.
Macotakara adlı internet sitesi tarafından yayınlanan yeni görseller bu yıl piyasaya sürülecek iPhone'larda üçlü arka kamera sistemi yer alabileceğini gösteriyor. Kamera sesnsörlerinin kare şeklindeki modüle yerleştirildiğini görüyoruz. Bununla birlikte yayınlanan görselin daha önceki sızıntı ile benzerlik göstermesi iddialarda gerçeklik yapı olabileceğini düşündürüyor.

Söylentiler birbiri ile uyuşmuyor

Ancak söylentiler arasında bazı tutarsızlıklar var. Daha önceki raporlarda üçlü kamera sisteminin sadece en üst seviye iPhone'a özel olacağı ve Max modelinde görebileceğimiz öne sürülmüştü.
Macotakara ise giriş seviyesi modelde bile üç arka kameraya yer verilebileceğini söylüyor. Dolayısı ile şu an bu konuda kesin bir şey söylemek zor. Önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili daha somut bilgilere sahip olmayı umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10735 kez okundu.
30 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim