Anlık Bildirim

16GB bellekli Radeon RX 570 geliyor

AMD’nin ilk göz ağrılarından Radeon RX 570 ekran kartı yeniden gündemde. Sapphire markası 16GB GDDR5 bellek ile donattığı modeli madencilerin beğenisine sundu.

Ekran kartı üreticilerinin eski nesil grafik birimlerine farklı şekilde versiyonlar hazırladıklarını görüyoruz. Polaris döneminin en iyilerinden Radeon RX 570 ekran kartı bellek sıçraması yaşadı.

16GB GDDR5 Radeon RX 570 özellikleri

Ünlü üretici ortaklardan Sapphire, ekran kartının 8GB bellek kapasitesini 16GB seviyesine yükseltmeye hazırlanıyor. GPU madenciliğinin yeniden yükselişe geçtiğine inanan Sapphire en iyi alternatifi sunmaya kararlı.

16GB GDDR5 bellekli yeni Radeon RX 570 ekran kartı çift madencilik için bile yetecek kapasitede. GRIN gibi ASIC uyumlu kripto paralar ve Cuckaroo gibi ASIC dirençli kripto paralar bu ekran kartı ile kazılabiliyor. Sapphire madenciler ile yaptığı testlerde kartın adeta para bastığını ifade ediyor. Kullanıcılar kazancına göre ağlar arasında geçiş yapabilecek.

Sapphire 16GB GDDR5 Radeon RX 570 ekran kartı NITRO+ tasarımına dahil olacak. 16 adet 8 Gbit GDDR5 bellek modülleri grafik biriminin etrafına serpiştirilmiş. Sadece madencilik odaklı olsa da iş istasyonları için de iyi bir alternatif olabilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11138 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, sapphire 16gb gddr5 radeon rx 570 ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim