Anlık Bildirim

10 dakika içinde uyuma garantisi veren akıllı gözlük

Sağlık ekipmanları geliştiren Sana Health isimli şirket uyku sorunu yaşayanlara 10 dakika içinde uyuma garantisi veren uyku gözlüğünü sunuyor. Gözlüğün fiyatı ise 400$.

10 dakika içinde uyuma garantisi veren akıllı gözlük Tam Boyutta Gör
 

Sık sık yolculuk yapmak zorunda kalan pilot ve uçuş görevlileri, belirli bir uyku düzenini korumak zorunda olan sporcular ve uykuya dalmakta zorlanan herkes için yeni bir akıllı gözlük satışa sunuldu. Sağlık ürünleri geliştiren Sana Health isimli şirketin Sana Sleep adını verdiği ‘’akıllı gözlükler’’ şirketin iddiasına göre 4-5 kullanımlık alışma sürecinin ardından gözlüğü kullanan kişilerin yaklaşık 10 dakika içinde uyuyacağını iddia ediyor.

Sana Health kurucusu ve CEO'su Richard Hanbury'nin açıklamalarına göre gözlük sadece ışığa engel olmakla kalmıyor beyindeki uykuyu tetikleyen noktaları uyarmak için özel hazırlanan görsel-işitsel uyarı sistemi de kullanarak ışık ve ses darbeleri yayıyor. Bu sayede tıpkı gürültülü bir ortamda beyinde heyecan durumu oluşması gibi gözlüğü takınca da beyinde bir gevşeme durumu meydana geliyor ve kişinin uykuya dalma süreci hızlanıyor.

ABD’de her üç yetişkinden birinin uyku problemi çektiği verisini de düşündüğümüz zaman Sana Health vadettiği performansı gösterdiği takdirde ciddi satış rakamlarına ulaşabilir. Bu düşüncede olan şirket yatırımcıları da akıllı gözlük için şimdiden 1.3 milyon dolarlık finansal destek sağlamış durumda. 24 yıldır uyku araştırmaları yaptıklarını ve ürünlerinden emin olduklarını dile getiren Sana Health, akıllı gözlüğü gelecek yılın ikinci çeyreğinde 400$’lık fiyat etiketiyle kullanıcılara sunmayı planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8868 kez okundu.
54 kişi, toplam 54 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
giyilebilir teknoloji, gözlük ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim