Anlık Bildirim

GTA Trilogy eleştiri yağmuruna tutuldu: Kullanıcı puanı ortalaması 0.6

GTA serisinin üç farklı oyununun yenilenmiş sürümlerini içeren Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın yenilenmiş hali çıkışını yaptı ancak oyuncular hiç memnun değil.

GTA Trilogy eleştiri yağmuruna tutuldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Rockstar Games'in yaptığı popüler seri Grand Theft Auto'nun remaster sürümü Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı.

Oyunun çıkmasının ardından ne yazık ki oyuncular tarafından büyük eleştiri aldı. Metacritic üzerinde ise oyunun kullanıcılar için açılan inceleme puan kısmı merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz saatlerde o kısım da açıldı ve oyuncular puanlarını verdi. Puanlar beklenenden de bir hayli düşük diyeiliriz. Şu anda 1212 incelemenin ortalaması 0.6. Genel olarak eleştirilerin sebebi ise oyunun yenilenmekten ziyade garipleşmesi diyebiliriz.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, şu anda PC, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için erişilebilir durumda. Oyun için sosyal medyada paylaşılan ve bir hayli tartışılan görüntüleri aşağıdaki galeri kısmında bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15393 kez okundu.
52 kişi, toplam 57 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, grand theft auto ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim