Anlık Bildirim

GTA 5, 2021'de PlayStation 5'e geliyor

Sony'nin büyük PlayStation 5 etkinliği GTA 5 duyurusuyla açıldı.

GTA 5, 2021'de PlayStation 5'e geliyor Tam Boyutta Gör

Grand Theft Auto 5 resmen PlayStation 5 için duyuruldu. Bugünkü PlayStation etkinliğinde yapılan açıklamaya göre oyun 2021'in ikinci yarısında yayınlanacak. PlayStation 5'e özel geliştirilmiş grafiklerle gelecek.

GTA 5 bildiğiniz gibi ilk olarak 2013 yılında PS3 ve Xbox 360 konsolları için yayınlanmıştı. Oyun daha sonra 2014 ve 2015'te PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına geldi. 130 milyondan fazla kopya satan ve tarihin en çok kazandıran eğlence ürünü olan GTA 5, şimdi macerasına PlayStation 5'te devam edecek.

Sony konuyla ilgili yayınladığı açıklamada,"Teknik geliştirmeler, görsel ve performans iyileştirmeleriyle GTA V & GTA Online, PS5'in donanımından ve yeni özelliklerinden tüm avantajlarıyla faydalanacak. Oyun hiç olmadığı kadar güzel görünecek ve hiç olmadığı kadar hızlı ve duyarlı olacak." ifadelerini kullandı.

GTA 5'in PS5 sürümüyle ilgili şu an için çok fazla detay verilmedi. Örneğin GTA 5'i hali hazırda PlayStation 4 için almış olanlar PS5'te ücretsiz yükseltme yapabilecek mi bilemiyoruz. Veya PS4'teki save dosyaları PS5'e aktarabilecek mi bu konuda da bilgi verilmedi. 

Sony ayrıca GTA Online'ın ayrı bir oyun olarak PS5 kullanıcılarına konsolun çıkış süreci boyunca ilk üç ay ücretsiz olacağını duyurdu. Ancak oynamak için ayrıca PlayStation Plus aboneliğine de ihtiyacınız olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18261 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta 5, ps5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim