Anlık Bildirim

Gran Turismo 7 için PlayStation 5'te beta sürümü yayınlanacak

Popüler yarış oyunu Gran Turismo serisinin yeni oyunu Gran Turismo 7 için PlayStation 5 üzerinde bir beta sürümü yayınlanacak. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Gran Turismo 7 için PS5'e bata sürümü geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Polyphony Digital'in yaptığı PlayStation markasının en popüler yarış oyunu serisi Gran Turismo'nun yeni oyunu için güzel bir bilgi sızdırıldı.

Beta Sürümü Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde GTPlanet'in yaptığı habere göre Gran Turismo 7'nin bir beta sürümü olacak. Sony'nin resmi PlayStation sitesi üzerinde Experience PlayStation sayfasında şu anda Gran Tuirsmo 7'nin betası için kayıt yaptırılabiliyor. Yalnızca basit birkaç adımı tamamlamanız gerekiyor ve ardından size bir kod veriyor. Şu anda herkese 1234-5678-9012 kodu veriliyor.

Elbette kod çalışmıyor şu anda ancak Sony'nin Gran Turismo 7 için bir beta planladığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Beta için kayıt açıldığında veya direkt olarak beta sürümü yayınlandığında sizlere tekrar aktaracağız.

Siz de buradan Experience PlayStation sayfasına ulaşıp kontrol edebilirsiniz. Gran Turismo 7, 2022 yılında PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. Ne yazık ki net çıkış tarihi bilinmiyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6745 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gran turismo 7, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim